Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΣ.ΛΙΓΚ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


   Το σκληρά εργαζόμενο τιμ του tzanaBETh πήγε πάλι ταμείο και δικαίωσε όσους το ακολούθησαν. Χθες το βράδυ,η Μπράγκα προηγήθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα και το g/g επαληθεύτηκε εύκολα διευρύνοντας το σερί των επιτυχιών μας.Είχαμε επίσης προειδοποιήσει να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε την περίπτωση τα καυτά φαβορί να βρεθούν πίσω στο σκορ σε ζωντανό ποντάρισμα και ελπίζουμε κάποιοι να το έκαναν όταν η Γιουνάϊτεντ και η Μπαρτσελόνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ.
   Πάμε στα φρέσκα ματσάκια με το σημερινό πρόγραμμα να προσφέρεται για αύξηση της μίζας. Το πρώτο παρολί αποτελείται από τις νίκες των Ζενίτ και Μαν. Σίτι.Οι ρώσοι,προσπαθούν να αφήσουν πίσω κάποια εσωτερικά προβλήματα και παράλληλα να διατηρήσουν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση,με τη φετινή Μίλαν να μην αποτελεί φόβητρο.Η Άντερλεχτ μοιάζει ο ιδανικός αντίπαλος τη δεδομένη στιγμή,καθώς πέρα από τη διαφορά δυναμικότητας, λείπει και ο κορυφαίος επιθετικός των Βέλγων,Μποκανί.Άσος από την παρέα του Χουλκ και του Κερζάκοφ στο 1.44.
   Η δεύτερη επιλογή μας είναι η νίκη της Σίτι στο Άμστερνταμ Αρίνα.Ο Άγιαξ βρέθηκε σε έναν όμιλο φωτιά και δυσκολεύεται να σταθεί αξιοπρεπώς. Η κατά βάση νεανική ομάδα των Ολλανδών δεν έχει την ποιότητα και την εμπειρία να ανταπεξέλθει στο εμπόδιο της ομάδας του Τζέκο, του Αγκουέρο και του Τουρέ,ενώ είναι από τις ομάδες που δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους αρετές.Να μην ξεχνάμε μάλιστα πως η Σίτι δεν βολεύεται ούτε με το βαθμό της ισοπαλίας. Διπλό στο 1.83.

Παρολί, Μαν.Σίτι 1.83,Ζενίτ 1.44, 55 μονάδες.

   Η δεύτερη σημερινή 2άδα του tzanaBETh περιλαμβάνει το στοίχημα να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στα παιχνίδια της Ρεάλ στο Ντόρτμουντ(1.53) και της Άρσεναλ με τη Σάλκε(1.61).Δεν έχουμε να προσθέσουμε πολλά, τα παιχνίδια θα είναι ανοιχτά και περιμένουμε από τη Σάλκε να βάλει δύσκολα στους Λονδρέζους και την Μπορούσια να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της βασίλισσας και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Παρολί, Aρσεναλ g/g 1.61, Ντόρτμουντ g/g 1.53, 25 μονάδες.

Κεφάλαιο 5000 μονάδες
Υπόλοιπο 4986,65 μονάδες


Καλό βόλι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου