Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

 Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν σε φουλ αγωνιστική δράση και χρειάζεται προσοχή και ποντάρισμα με μέτρο,όχι μόνο λόγω της διακοπής που σίγουρα επηρέασε όσες ομάδες είχαν βρει ρυθμό αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουν τα μεγάλα κλαμπς μεσοβδόμαδα.
 Ξεκινώντας από την Ελλάδα, να σημειώσουμε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού ότι θα υπάρξει βράβευση του πολύ αγαπητού στους οπαδούς Τζιοβάνι.Κάτι το εορταστικό κλίμα(οι Πειραιώτες έχουν προϊστορία από γκέλες σε φιέστες),κάτι το 6/6 και ο κρίσιμος αγώνας στη Μονπελιέ που ακολουθεί, μας κάνουν επιφυλακτικούς και θα αποφύγουμε το ποντάρισμα στο συγκεκριμένο ματς. Καλοβλέπουμε το Χ(3.25) στην αναμέτρηση Πανιώνιος-Κέρκυρα, περιμένοντας αγωνιστική και βαθμολογική υποχώρηση των Νεοσμυρνιωτών και ποντάρουμε στο 1.50 της νίκης του ΠΑΟΚ στο "ντέρμπι" των δικεφάλων, όπου θα μιλήσει η ποιότητα.



 Πάμε στην Αγγλία και την Premier League. Εδώ πρόταση δεν κάνουμε,καθώς υπήρχε στη σκέψη μας εδώ και μέρες να ποντάρουμε στους κανονιέρηδες για το 2 εκτός έδρας με τη Νόριτς, αλλά η εκτίμηση βασίζεται στη φόρμα των ομάδων πριν την διακοπή και τελικά το 1.55 δεν κρίνεται ικανοποιητικό.Ας κερδίσει και με μεγάλο σκορ η Άρσεναλ,εμείς θα προσπεράσουμε.

  Περνάμε γρήγορα στην Ιταλία και στο ντέρμπι κορυφής(και Βορρά-Νότου) της Γιούβε με τη Νάπολι.Εδώ ποντάρουμε στο όβερ 5.5 στις κάρτες(σημειώνοντας ότι κόκκινη κάρτα μετράει διπλή) στο 1.61.Η προϊστορία είναι θετική και ο διαιτητής Νταμάτο δεν διστάζει να βγάλει κάρτες,ακόμα και κόκκινες.Περιμένουμε παιχνίδι μεγάλης ένταση με δυνατά μαρκαρίσματα.
 Στη Γερμανία έχουμε το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ,Ντόρτμουντ εναντίον Σάλκε.Οι πρωταθλητές κάνουν όπως και πέρσι μέτριο ξεκίνημα και περιμένουμε να ξεκινήσουν αντεπίθεση.Λογικός ο άσος(3-1-0 η προϊστορία ανεξαρτήτως έδρας) αλλά στον tzanaBETh θα πάμε με το γκολ/γκολ στο 1.57,αφού και η Σάλκε έχει επίθεση φωτιά.Για τους πιο τολμηρούς,καλό και το όβερ 3.5 στο 2.50.
 Κλείνουμε με το 2πλο της Μπαϊα, στο 4.00. Μετά την ήττα από την Παλμέϊρας καίγονται για βαθμούς, με μόνο 7 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του Μπραζιλέϊρο. Αντιμετωπίζουν την Κορίνθιανς που εμφανίζεται τελευταία χωρίς κίνητρο και αυτό που δίνει στο σημείο αξία είναι το μίσος που χωρίζει Κορίνθιανς και Παλμέϊρας. Με τους οπαδούς να γουστάρουν ακόμα και ήττα, όσο να 'ναι θα επηρεαστούν και οι παίκτες.

Πάμε και στις τελικές προτάσεις:

ΠΑΟΚ 1.50-Ντόρτμουντ G/G 1.57, 2άδα 30 μονάδες.
Πανιώνιος Χ 3.25 10 μονάδες
Γιουβέντους κάρτες over 5.5 1.61, 55 μονάδες
Μπαϊα 4.00, 10 μονάδες.

Κεφάλαιο: 5.000 μονάδες
Υπόλοιπο: 4.895 μονάδες

Καλό βόλι!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου