Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΣ. ΛΙΓΚ, ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

 Επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα 8 παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μονοπωλούν το ενδιαφέρον φιλάθλων και τζογαδόρων.Όπως είναι λογικό, το περισσότερο ποντάρισμα κατευθύνεται στις νίκες των Μαν. Γιουνάϊτεντ, Μπαρτσελόνα,Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.Στον tzanaBETh βρίσκουμε τις αποδόσεις των συγκεκριμένων σημείων χαμηλές και χωρίς καμία στοιχηματική αξία,καθώς και όλα τα σημεία να περάσουν δε θα έχουμε πληρωθεί αυτό που θα έπρεπε.
 Πιο μοιρασμένα τα πονταρίσματα στον αγώνα Σαχτάρ-Τσέλσι, με τον άσο εδώ να συγκεντρώνει περίπου το 60% των προτιμήσεων των παικτών.Πιθανότατα απόψε θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για κέρδη στο live betting,αν κάποιο από τα καυτά φαβορί βρεθεί πίσω στο σκορ.Μπαρτσελόνα και Μαν. Γιουνάϊτεντ έχουν απουσίες στην άμυνα λόγω τραυματισμών(και rotation από τον Σερ Άλεξ) και το στοίχημα που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι το να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
 θα πάμε με το g/g μόνο στο παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ,γιατί δεν κρίνουμε τη,βελτιωμένη είναι η αλήθεια, Σέλτικ ικανή να προβάλλει αντίσταση στους Καταλανούς.Το g/g για το παιχνίδι της Μπάρτσα το βρίσκουμε και στο 2.00.Χαλαρό το ποντάρισμα σήμερα, αύριο το πρόγραμμα είναι πολύ καλύτερο.

Μάντσεστερ Γιουν.-Μπράγκα g/g(να σκοράρουν και οι 2 ομάδες) 1.83, 15 μονάδες

Κεφάλαιο 5000 μονάδες
Υπόλοιπο 5039.2 μονάδες


Ραντεβού πάλι αύριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου